Årets första nykomling på Mirror är Per Hedman, nyutexaminerad systemutvecklare.

Välkommen till oss Per, berätta lite om dig själv!

- Jag är 24 år, uppvuxen i Kalix och har bott här hela livet bortsett från tre års studier på KTH i Stockholm. På fritiden gillar jag sport, framförallt innebandy. Även musik har varit ett intresse under uppväxten. Jag tycker också om att spendera tid i skärgården, både på vintern och sommaren.

Vad har du jobbat med förut?

- Jag har jobbat med lite olika saker, bland annat med turistinformation i Kalix. När det gäller systemutveckling gjorde jag mitt avslutande examensarbete på Scania.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

- Jag har fått ett bra intryck av jobbet under de dagar jag hunnit vara här hittills och hoppas att jobbet kommer förbli intressant och utvecklande och att jag får lära mig många nya saker.