Vårt affärsområde Webb växer och vi söker nu en marknadsinriktad webbstrateg med lång erfarenhet av att skapa nya och utveckla befintliga kundrelationer. Vi söker dig som har god analytisk förmåga och strategiskt tänkande. Du ska ha lätt att förstå hur företag och deras verksamhet fungerar.

Som webbstrateg på Mirror kommer du att ingå i vårt webbteam. Tillsammans kommer ni att planera projekt och fånga upp kundernas behov, formulera offerter och avtal, och medverka till att projekten genomförs effektivt och med hög kvalitet. Rent konkret innebär det att du inom teamet och ut mot kund även kommer att kunna ha andra arbetsuppgifter som till exempel säljare eller projektledare. Du kommer också att jobba med mätning och uppföljning. Ditt arbete ska hela tiden ta kunden framåt mot nya resultat. 

Det är en fördel om du tidigare jobbat med webbstrategiska frågor och du bör ha en bred förståelse för webben som helhet samt för webbutveckling och marknadsföring i digitala kanaler.  

Vi söker dig som har:

  • Några års erfarenhet från arbete med webbplatser, kanske som webbutvecklare, projektledare, webmaster, webbdesigner, säljare, eller har annan relevant arbetslivserfarenhet 
  • God kunskap om affärs- och strategifrågor kring digitala kanaler
  • Goda kunskaper både inom marknadsperspektivet och det tekniska perspektivet när det gäller webben och kan bidra med kreativa idéer
  • Goda kunskaper i SEO
  • Goda kunskaper i webbanalys och uppföljning
  • God erfarenhet av Google Analytics och andra statistikverktyg
  • Öga för detaljer och kvalitet i ett webbprojekt
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift

Vi kan erbjuda dig en spännande och kreativ tjänst som du själv har möjlighet att utforma. Vi önskar att ditt huvudfokus ligger på webbstrategi, sälj och projektledning men att du är prestigelös och nyfiken på att växa tillsammans med oss.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till Anders Brännmark, Affärsområdesansvarig Webb, anders.brannmark@mirror.se.

Välkommen med din ansökan.

Här kan du läsa mer om att jobba på Mirror