Vi säger välkommen till vår nya kollega, Maria Leijon.

Berätta lite om dig själv!

Jag är född och uppvuxen i Småland men några år efter gymnasiet kände jag att jag ville testa på något annat i livet och bestämde mig därför för att flytta till Göteborg. Efter Göteborg styrde jag flyttlasset till Stockholm och när jag var klar där var det alltså dags för Norrbotten. Jag bor nu, tillsammans med min hund, i en lägenhet i Ersnäs utanför Luleå.

Vad har du jobbat med tidigare?

Min arbetskarriär startade i Älmhult i Småland och jag började, som så många andra som bor i Älmhult, med att arbeta på Ikea. Där började jag med reklamationer på köksavdelningen, men gick efter ett par år över till Ikea IT som systemadministratör.

Jag stannade kvar inom IT-branschen och innan jag började på Mirror arbetade jag som kundansvarig på ett IT-företag i Stockholm och Göteborg, jag stannade där i lite över åtta år innan jag kände att det var dags för nya äventyr och styrde, som sagt, kosan till Norrbotten.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Att få lära mig en ny branschverksamhet, samla erfarenhet och utöka min kunskap som projektledare.