Jobba hos oss

Vi letar alltid efter talangfulla människor som har fötterna på jorden men blicken riktad mot skyn.

Fördelarna med att jobba hos Mirror

Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. På söndag kväll ska du känna dig taggad och sugen på en ny arbetsvecka. Här finns ingen måndagsångest.

Vi har en prestigelös och familjär stämning. Vi har inga hierarkier. Din chef är också din kollega. Beslutsvägarna är korta och du har stor möjlighet att kunna påverka och utvecklas tillsammans med oss.

Vi jobbar tillsammans. För oss är teamet viktigt, vi ser till att ständigt sprida kunskap till varandra och dela med oss av våra erfarenheter och idéer. Ibland lägger vi ner arbetet och jobbar med exakt vad vi vill under en dag eller två, då blommar kreativiteten extra mycket.

  

 Vi tycker det är viktigt att fika tillsammans varje dag, hela gänget. Varje fredag har vi ett gemensamt möte för att lyfta saker som hänt under veckan och vad som är på gång kommande vecka.

Att våra medarbetare mår bra hörs på skratten i korridorerna och syns på den låga sjukfrånvaron. Vi uppmuntrar till friskvård och tränar ofta tillsammans på luncher eller efter jobbet.

Vi har minimalt med övertid. För oss är det viktigt att kunna kombinera familjeliv med arbetsliv. Därför är det en självklarhet med flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.

 

 Vi erbjuder livskvalitet. Här får du tid över till annat. Med korta avstånd till allt - några få minuter till jobbet, till dagis, till skolan - och ett lugnare tempo får du mer tid för dig själv, din fritid och din familj. Här finns alla möjligheter för dig att skapa ett rikt liv.

Vi erbjuder också riktigt väder. Är det vinter så är det vinter med meterdjup snö och många minusgrader. Sommarkvällarna är ljusa och tar aldrig slut. Skidspåret finns runt knuten och älven ett stenkast bort. Här finns förutsättningar för en aktiv fritid. Det är lätt att trivas i Norrbotten, men det kan vara skönt att veta att i närheten finns Luleå Airport med avgångar till elva olika destinationer.

Hör av dig!

Skicka gärna in ditt cv eller din portfolio till jobba@mirror.se och berätta varför vi behöver dig. Vi är alltid intresserade av att knyta nya kontakter. 

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Se vilka lediga tjänster som ligger ute just nu.

Vill du skriva exjobb med oss?

Vill du skriva exjobb med oss?

Hos oss på Mirror finns möjligheten att göra ett examensprojekt antingen internt eller tillsammans med någon av våra kunder.

Till toppen