Mirror är ett företag med mycket hjärta

Vi står stadigt med fötterna i den norrbottniska myllan. Vi växer sakta men säkert och är över trettio engagerade och kunniga medarbetare med stor expertis inom webb, system och teknik.

Mirror grundades 1991. I en ung bransch där nya tekniker och idéer ständigt poppar upp ses det kanske inte som något positivt att ha varit med sedan nittiotalet. ”Ett gammalt, mossigt och stelbent företag som håller fast vid gamla tekniker” - så är det absolut inte. Den erfarenhet och kunskap vi samlat på oss under åren är inget annat än ren styrka. För att kunna blicka framåt måste man också kunna blicka bakåt och vi törs nästan lova att det är få som slår våra kunniga medarbetare på fingrarna när det gäller att hålla sig ajour med det senaste inom teknikutvecklingen.

Vi är Mirror

Vill du bli en del av oss?

Vi är ständigt på jakt efter nya medarbetare. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos Mirror och här hittar du våra lediga tjänster. Har vi inget ute just nu som passar dig så är du alltid välkommen att höra av dig till jobba@mirror.se. Vi är alltid intresserade av att knyta nya kontakter.

Till toppen