Glädjen var stor på torsdagskvällen när Mirror fick ta emot pris som årets IT-organisation i Norrbotten 2017.

Peter Lundbäck och Jörgen Nilsson, båda delägare på företaget, fanns på plats under Luleå Business Awards för att ta emot utmärkelsen.

- Vi är stolta och glada över att ha blivit nominerade, och att vi dessutom får stå här som vinnare känns otroligt fint och hedrande. Det betyder väldigt mycket för oss att få den här utmärkelsen som årets IT-organisation i Norrbotten, säger Peter Lundbäck.

"Att ha roligt bygger framgångsrika team"

- Vi är bara två personer här på scenen idag men det är många fler som har del i det här priset. Såklart våra 28 medarbetare. Vi brukar säga att vi har teamet, kunskapen och passionen, och för oss på Mirror är detta viktiga ingredienser. Vi ser till att ständigt sprida kunskap till varandra, dela med oss av erfarenheter och idéer, och vi har roligt tillsammans på jobbet. Och att ha roligt bygger framgångsrika team.

- Men teamet är inte bara vi med mirror.se i slutet av epost-adressen. Teamet är också våra samarbetspartners och kunder. Vi vill rikta ett stort tack till er alla för det förtroende ni ger oss och för att ni liksom vi värdesätter långa och nära relationer, säger Jörgen Nilsson.

Motivering:

Mirror erbjuder sina kunder tjänster baserat på webbteknik. Detta i kombination med konsultverksamhet inom hårdvara, mjukvara, nätverk och datasäkerhet skapar ett expansivt och framgångsrikt företag. Företaget drivs med stort engagemang, hög kunskap och passion i allt de tar sig för. Med sin etablering i Kalix är de goda ambassadörer för Norrbotten. Mirror är ett företag med mycket hjärta och det märks inte minst på de nöjda medarbetarna. Det finns ingen måndagsångest!