Effektivisera din verksamhet med QR-koder

Säg hej då till avvikelser nedskrivna på post it-lappar och daterad information som ligger och dammar i en pärm någonstans. Med mDiscover är det lätt att hitta den information du behöver, där du behöver den, när du behöver den.

Läs hela artikeln

02 Maj 2024

Välkommen Chrille

Han är uppvuxen i Kalix, bosatt i Rosvik och jobbar i Luleå. Efter många år inom handeln har han äntligen hittat sitt kall i livet – nämligen att jobba med webbutveckling. Låt oss presentera vår nya kollega och webbutvecklare, Christer Resin (eller Chrille, som vi kallar honom)!

Läs hela artikeln

17 Maj 2023

Utökat erbjudande inom kommunikation

Ett nytt team med kommunikation och innehåll i fokus. Det blir verklighet när Mirror nu spetsar kommunikationserbjudandet och tillsätter nya tjänster. ”Det känns som ett naturligt steg för oss”, säger Christer Josefsson, affärsområdesansvarig webb.

Läs hela artikeln

15 Maj 2023

Välkommen Johanna!

Hon är en kreativ och nyfiken mångsysslare med en bakgrund som turistguide, danslärare och lastbilsmontör. Efter några år i Göteborg och Stavanger har hon nu landat hemma i Luleå och hos oss på Mirror. Möt vår nya kollega och UX-designer Johanna Palo!

Läs hela artikeln

12 Maj 2023

Välkommen Jonathan!

På sin första golfrunda, vid endast 11 års ålder, gjorde han en hole-in-one och blev den yngsta personen i Norrbotten att lyckas med bedriften. Men istället för att följa en golfkarriär, valde han att satsa på en karriär inom försäljning. Möt vår nya kollega och säljare, Jonathan Jansson!

Läs hela artikeln

14 Apr 2023

Välkommen Martin!

För snart elva år sedan lämnade han Norrbotten för ett liv i huvudstaden. Nu ser han framemot att få en paus från Stockholms-stressen och att testa något nytt. Låt oss presentera vår nya kollega och utvecklare – Martin Jangdal!

Läs hela artikeln

17 Jan 2023

Vi byter logotyp

Känner du inte riktigt igen oss? Idag lanserar vi en ny visuell identitet med ny logotyp och nya färger. Den nya visuella identiteten innebär att vi på ett tydligare och mer enhetligt sätt kan förmedla vårt varumärke, våra värderingar och vår vision.

Läs hela artikeln

11 Jan 2023

Välkommen Alex!

Han är född och uppvuxen i Gävle, brinner för datorer och programmering och älskar allt som har med naturen att göra. Möt vår nya kollega Alex som valt att flytta 80 mil norrut för att jobba som systemutvecklare hos oss på Mirror.

Läs hela artikeln

09 Dec 2022

Ny, modern webbplats för Biometria

Idag lanserades Biometrias nya webbplats som utvecklats tillsammans med Mirror. Den nya webbplatsen samlar flera av Biometrias gamla webbplatser i en enda – allt för att förenkla användarnas besök.

Läs hela artikeln

30 Nov 2021

Mirrors arbete med ISO 9001 och 14001 startar

Vi har nu startat vårt interna arbete med att bygga ledningssystem enligt ISO 9001 kvalitet samt 14001 miljö. Detta steg är en naturlig utveckling av ett redan gott arbete men ledningen vill tydliggöra för våra kunder och kontakter att vi prioriterar dessa områden samt att företaget kommer att jobba vidare med ständiga förbättringar på ett strukturerat sätt.

Läs hela artikeln

29 Jun 2020

Mirror i Coronatider

I dessa oroliga tider med coronavirus vill vi ge dig som kund information om hur det som händer påverkar oss, och också erbjuda en hjälpande hand, om vi kan.

Läs hela artikeln

24 Mar 2020

Ny e-handelslösning för Sorselestugan

Sorselestugan producerar monteringsfärdiga timmerstugor, friggebodar och flytbryggor till privatpersoner. Försäljningen sker online. I våras lanserades en ny webbplats och e-handelslösning i samarbete med Mirror.

Läs hela artikeln

23 Aug 2018

Från Syrien till Kalix

De senaste två månaderna har Ahmad Marei gjort praktik hos oss på Mirror. Han kommer ursprungligen från Syrien där han studerade programmering och informationsteknik på universiteten i Aleppo och Teshkeen. Hösten 2015 kom han som så många andra syrier till Sverige och har bott i Kalmar, Kalix och nu Råneå.

Läs hela artikeln

05 Apr 2018

Har du koll på GDPR?

Den 25 maj 2018 ersätts den svenska Personuppgiftslagen, PUL, med EU:s dataskyddsförordning GDPR. Syftet med förordningen är att stärka skyddet för den personliga integriteten. Enskilda personer ska få större kontroll över sina personuppgifter.

Läs hela artikeln

13 Feb 2018
Till toppen