Maria Leijon är tillbaka hos oss igen, något som både vi och våra kunder är glada över!

Berätta lite mer om dig själv?

Jag är en Småländska på rymmen i Norrbotten som just nu är bosatt i Luleå tillsammans med min sambo, min gamla hund och vår fjärde familjemedlem, som bor hos min bästa kompis på hennes gård en liten bit utanför Luleå, tillsammans med sina två andra hästkompisar.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag började min karriär inom systemsupport och blev efter något år Key Account Manager. Därifrån gick jag till min första anställning på Mirror som projektledare inom systemutveckling. Jag tog en paus från Norrbotten och bodde i knappt 1,5 år i Småland och arbetade då bland annat som projektledare i ett kravställningsprojekt för Bravida Säkerhet. Därefter med att montera elektromagneter till partikelacceleratorer i metallindustrin. Men när längtan efter Norrbotten tog över valde jag att flytta tillbaka och började min andra anställning hos Mirror, denna gång inom sälj, marknadsföring och kundvård.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Såhär ett halvår efter att jag började min anställning kan jag säga att mina förväntningar har införlivats på ungefär precis det sätt jag trodde att de skulle. Kollegorna är fortfarande bäst och jag trivs extremt bra att arbeta för ett företag som Mirror, som har hjärtat med i alla beslut man tar, oavsett om det gäller anställda eller kunder ❤.