Efter en tids utveckling känner vi oss äntligen redo att släppa en ny version av mirror.se.

Vi valde att bygga nya mirror.se med Umbraco som plattform. Umbraco är det självklara valet för oss då vi tycker att det är marknadens bästa publiceringssystem (CMS). Vi vet, vi har prövat de flesta genom åren, och har inte hittat någon plattform som kan matcha Umbraco när det gäller flexibilitet och användarvänlighet, både för utvecklare och redaktörer.

Vi kommer att beskriva Umbraco utifrån olika perspektiv framöver, så är du nyfiken på Umbraco ska du hålla utkik på bloggen.

Vad kommer hända här?

På vår nya webb kommer du att få en inblick i vad vi på Mirror jobbar med, vilka vi är och vad vi kan erbjuda dig. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss eller varför inte titta förbi på en kopp kaffe eller te.