Nya Umbraco 7.2 som snart släpps bjuder på en hel del förbättringar för dig som redaktör. En av dessa är att du nu kan förhandsgranska en sida för olika typer av enheter.

Responsiva webbplatser är idag en självklarhet, men det betyder inte att det är en självklarhet att kunna förhandsgranska sina sidor i olika enheter. Redaktören har fått publicera sidan och sedan ta upp den i mobilen för att kunna avgöra om rubriken passar in eller om ingressen är för lång. Med Umbraco 7.2 kommer du nu att kunna titta på sidan innan du publicerar.

Bättre användarupplevelse

Du kan välja mellan att förhandsgranska din sida i desktop, platta eller mobil, med både liggande och stående läge. Att lägga till nya skärmupplösningar eller enheter att granska i är inget problem.

Det här är en väldigt bra funktion som hjälper dig att skapa bästa möjliga användarupplevelse för dina besökare. Du kan enkelt se om bilder, rubriker och texter behöver anpassas på sidan. Bättre för dig - och bättre för dina besökare.