OBS! Detta är en gammal nyhet. Vårt affärsområde System växer och vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en utvecklare. Du kommer i huvudsak att arbeta med systemutveckling med inriktning mot webb.

OBS! Detta är en gammal nyhet. För att se vilka tjänster som vi förtillfället har behov att tillsätta, klicka här.

Vi erbjuder en kreativ miljö som värnar om trivsel och uppmuntrar till lagarbete. Vårt team består av kunniga kollegor som gärna delar med sig av sin kompetens och sina erfarenheter. Som person vill vi att du brinner för systemutveckling samt gillar att hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken. Vi ser även att du har en stor egen drivkraft och får saker och ting gjorda snabbt utan bekostnad på kvalitet. 

Vi söker dig som har:

  • Minst 3-5 års erfarenhet av utvecklingsarbete
  • Högskoleexamen med huvudinriktning mot data/IT/webbutveckling eller motsvarande
  • Ett öga för design och användarvänlighet
  • Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och processer
  • Goda kunskaper i HTML5, CSS3, Javascript, ASP.NET och/eller php
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift

Extra meriterande

  • Ext.js och/eller Touch från Sencha
  • Nativeutveckling på iOS (ObjectC/Swift) eller Android (Java)
  • GIT/Mercurial/SVN eller liknande som versionshanteringssystem 

Låter det intressant?

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till Peter Lundbäck, Affärsområdesansvarig System, peter.lundback@mirror.se. Välkommen med din ansökan senast den 15 april. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Här kan du läsa mer om att jobba på Mirror