Den 1 juni hälsade vi Emelie Briding välkommen till oss på Mirror. Emelie har en kandidatexamen i medieteknik från KTH och kommer att ansvara för support och testning. Anställningen innebär en förstärkning av Mirrors supportverksamhet.

Välkommen till oss Emelie, berätta lite om dig själv.

- Jag är 28 år. Född och uppvuxen i Stockholm men bor sedan julen 2014 med sambo och ettårig dotter i min sambos hemstad, Luleå. På fritiden tränar jag och tävlar min hund i agility, och jag håller även på med hästar och ridning. När jag var yngre tävlingsdansade jag. Har ett J-SM guld i tiodans i bagaget.

Vad har du jobbat med tidigare?

- Efter studierna sommarjobbade jag på Ericssons logistikavdelning. Därefter fick jag anställning på Vaimo, en stor e-handelsleverantör, där jag supportade kunderna i Magento. Jag hade supportansvar för en av deras största kunder, Gant.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

- Den första tiden jag har varit här har känts riktigt bra. Jag är glad att få börja jobba på en så trevlig arbetsplats. Jag hoppas att få kunna bidra med mina tidigare erfarenheter och även såklart utvecklas och bredda min kunskapsbas.