Vårt affärsområde Webb växer och vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en vass webbutvecklare. Du kommer i huvudsak att arbeta med frontend- och backendutveckling i någon av våra CMS-plattformar Umbraco och EPiServer.

Vi erbjuder en kreativ miljö som värnar om trivsel och uppmuntrar till lagarbete. Vårt team består av kunniga kollegor som gärna delar med sig av sin kompetens och sina erfarenheter. Som person vill vi att du brinner för webbutveckling med fokus på CMS-plattformar som Umbraco och EPiServer samt gillar att hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken. Vi ser även att du har en stor egen drivkraft och får saker och ting gjorda snabbt utan bekostnad på kvalitet.

Vi söker dig som har:

  • Mycket goda kunskaper i HTML5, CSS3, Javascript
  • Mycket goda kunskaper att utveckla webbplatser i ett CMS-verktyg
  • Goda kunskaper om integration mot externa plattformar som Facebook, Twitter, Google Maps, Instagram.
  • Ett öga för design och användarvänlighet
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift

Extra meriterande

  • GIT/Mercurial eller liknande som versionshanteringssystem
  • Erfarenhet av utveckling med Umbraco och/eller EpiServer
  • Erfarenhet av utveckling med ASP.NET MVC
  • Erfarenhet av utveckling med PHP
  • Erfarenhet av utveckling med LESS eller SASS

Låter det intressant?

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till Anders Brännmark, Affärsområdesansvarig Webb, anders.brannmark@mirror.se. Välkommen med din ansökan senast den 10 juli. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Här kan du läsa mer om att jobba på Mirror