Den 16 november finns Mirror på plats i Stockholm tillsammans med Luleåregionen. Syftet är att knyta kontakter och i förlängningen hitta fler medarbetare.

I Luleåregionen ingår Boden, Luleå, Piteå, Älvsbyn och Kalix kommuner – en dynamisk tillväxtregion där behovet av kompetens är stort inom många verksamhetsområden, och en region där vi behöver bli ännu fler som är med och skapar tillväxt.

Mirror behöver växa med upp till tre personer per år. Att medverka i Stockholm och presentera verksamheten, samt Kalix som ort, är ett sätt att marknadsföra företaget och nå ut till presumtiva medarbetare, kanske någon lockas att vända hemåt igen.

Viktigt budskap

- Det är viktigt att synas och att få visa att det finns intressanta arbetsplatser även här, säger Anders Brännmark, ansvarig för Affärsområde Webb på Mirror. 

Just nu söker Mirror:
Webbstrateg
Webbutvecklare
Webbdesigner
Systemutvecklare
Säljare teknik/infrastruktur
Säljare konsulttjänster
Men vi är även öppna för intresseanmälan inom andra roller

Den 16 november klockan 17.15 har alla som kan och vill möjligheten att möta oss på Scandic Hotell Anglais. Där kan du mingla och lyssna till föredrag av bland andra Sam Cole vd och medgrundare till KnC Miner, som berättar om tekniken bakom den omtalade valutan bitcoin. 

Här hittar du mer information 

Fotnot: Det kommande åren planeras investeringar på drygt 200 miljarder kronor i Norrbotten.