I månadsskiftet lanserades IUC Hallands nya webbplats. Utvecklad av Mirror med Umbraco 7 som plattform.

IUC Halland som är en del av det nationella nätverket IUC Sverige, bildades under försommaren 2015. När behovet av en webbplats aktualiserades fick de tips via IUC Nätverket att kontakta oss på Mirror, som byggt ett flertal IUC sajter.

Arbetet inleddes under hösten. Nu har slutresultatet publicerats. 

Responsiv design 

Utöver plattformen Umbraco 7 är sajten byggd i responsiv design. Sidorna anpassas därmed utifrån den enhet som besökaren använder, mobiltelefon, surfplatta eller dator. Publicering av materialet till samtliga sidor har också hanterats av Mirror. 

- Att ta fram hemsidan har gått lätt eftersom det hela tiden har funnits en lyhördhet och professionalism i samarbetet. Konstruktiva och goda råd på vad som blir bäst har har varit genomgående under hela processen,  säger Sten Liljedahl, vd IUC Halland.  

Besök IUC Hallands webbplats