Vårt affärsområde System söker nu en systemutvecklare med lång erfarenhet av objektorienterad programmering, inriktning mot webb. Främst kommer du att arbeta i en mix mellan stora och små projekt där du får möjlighet till både variation och fördjupning.

Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i en mix mellan stora och små projekt där du får möjlighet till både variation och fördjupning. I huvudsak kommer du att arbeta med utveckling av webbaserade systemlösningar. Vi utvecklar våra kunders system, men har även börjat utveckla egna produkter som vi kommer att lansera inom kort. All utveckling sker inhouse. 

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av objektorienterad programmering med inriktning mot webb.

Extra meriterande är om du har erfarenhet av:

  • Att stötta/leda ett mindre team av utvecklare 
  • Microsoft .NET och SQL Server IT eller Mercurial som versionshanteringssystem
  • Sencha Ext.JS
  • Agila utvecklingsmetoder

Utöver detta har du även en akademisk bakgrund eller likvärdig utbildning och känner dig bekväm med att använda både svenska och engelska som arbetsspråk. 

Du är...

En utåtriktad person som gillar att kommunicera med dina kollegor och våra kunder. Prestigelös och går alltid in med ett öppet sinne inför varje ny utmaning. Du gillar ordning och reda och vill skriva kod med hög kvalitet, som är enkel att förstå och underhålla. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och att du kan hugga i där det behövs. 

Låter det intressant?

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till Peter Lundbäck, Affärsområdesansvarig System, peter.lundback@mirror.se

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2016.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Här kan du läsa mer om att jobba på Mirror