Vi säger välkommen till Terese och Ola - och välkommen tillbaka Fredrik!

Välkommen till Mirror, Fredrik!

Berätta lite om dig själv!

Jag är född och uppvuxen i Kalix, gjorde en kortare utflykt till Luleå under studietiden på Luleå Tekniska Universitet på programmet för Systemvetenskap. Bosatt i hus i Kalix med sambo och tre barn (varav ett är bonusbarn), är kampsportare sedan drygt 20 år tillbaka samt jagar och fiskar när tid finns.  

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har arbetat med systemutveckling för både Doro Care (fd. CareTech), SKF Sverige och tidigare också för Mirror. Har även känt på att arbeta i matvarubutik och en väldigt kort karriär som personlig assistent.  

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Mitt nygamla jobb får jag tillägga, vi kan nämna denna episod för ”The return of the Jedi”. Det är roligt att få återvända till dessa härliga och vänskapliga arbetskollegor, samt att få vinna nya vänskaper då bolaget har expanderat. Jag vill med min erfarenhet från olika branscher med fokus på produktutveckling och arbete i stora och små utvecklingsteam kunna bidra med min vunna kunskap. Jag ser fram emot att få delta i projekt med varierande roller som utvecklare, arkitekt, teamleader och projektledare.


Välkommen till Mirror, Terese!

Berätta lite om dig själv!

Jag kommer ursprungligen från Piteå, men flyttade söderut direkt efter gymnasiet. Efter 10 år i Göteborg och Stockholm blev dock suget efter en hästgård för stort vilket gjorde att jag och min man flyttade upp igen. Vi bor nu i Ersnäs söder om Luleå, i en gammal norrbottensgård där vi självklart har två (snart tre) hästar på gården. 

Vad har du jobbat med tidigare?

De senaste nio åren har jag arbetat på ett IT-företag i Göteborg och Stockholm i olika roller – produktansvarig, projektledare och senast chef för support- och projektavdelningen. Innan jag kom in i IT-branschen arbetade jag inom service bland annat på kafé, restaurang och med support.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Att bli utmanad och få utvecklas i min roll, lära känna nya personer och branscher samt att jag kan bidra med min tidigare erfarenhet av projektledning och kundförvaltning.


Välkommen till Mirror, Ola!

Berätta lite om dig själv!

Jag är en Pitebo som hamnat i Strömsund, vackert beläget mitt mellan våra två kontor i Kalix och Luleå. Jag tycker om att laga och bjuda på mat, gärna utomhus med utsikt över vattnet.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har jobbat med försäljning hela mitt yrkesliv. Senast på TV4 i drygt 10 år och innan dess bl.a. hos Telia i olika säljande och säljledande befattningar.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Detta är en ny bransch för mig som jag ser fram emot att lära mig mer om. Försäljning handlar om att göra kunden nöjd och det känns som att vi tillsammans har alla förutsättningar att lyckas med det.