Assi IF satsar framåt med sitt damlag, en satsning som även avspeglar sig i arbetet med deras nya, fräscha webbplats.

Assi IF är en av östra Norrbottens största fotbollsföreningar med cirka 800 medlemmar och cirka 300 aktiva. Förutom den breda verksamheten har klubben även nått högt inom svensk elitfotboll. Damlaget har spelat i allsvenskan och år 2013 och 2014 kvalade damlaget till Elitettan. Elitettan siktar man mot även i år.

Webbplatsen är byggd i Umbraco 7 där Mirror ansvarat för design, koncept och utveckling. Innehållet ansvarar Assi för, och klubben jobbar flitigt med att skriva matchreferat, lägga upp matchbilder och annonsera kommande träningar och matcher i kalendern. Allt för att fotbollsintresserade och sponsorer ska kunna följa sitt favoritlag.

Mirror önskar lycka till - både med elitsatsningen och den nya hemsidan!

Besök assifotboll.se