Vi är glada över att kunna välkomna ännu en ny kollega till vårt team, systemutvecklare Viktor Hammar.

Berätta lite om dig själv!

Jag kommer från Råneå och bor nu i Bäckerskäret strax utanför Råneå med min familj. Jag flyttade tillbaka norrut sommaren 2015 efter att ha jobbat i Stockholm i fem år. Innan dess pluggade jag i Umeå. Jag tycker om att röra på mig och vara ute i naturen, spelar fotboll på sommaren och tar gärna på mig långfärdsskridskorna på vintern när tillfälle ges. 

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har jobbat som systemutvecklare de senaste fem åren på ett företag som heter Releye i Stockholm. Arbetet bestod i att modifiera eller utöka olika CRM-lösningar.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Att jobba i roliga och utvecklande projekt, utvecklas i min roll och lära känna alla nya kollegor.