Vårt affärsområde System söker nu en testare/testledare med lång erfarenhet av testledning och/eller systemtestning. Hos oss kommer du att få arbeta i en mix av små och stora projekt, med kundsystem samt med våra egenutvecklade produkter.

Till vårt kontor i Kalix eller i Luleå söker vi en erfaren och driven testare/testledare som vill växa med oss. 

Rollen…

Som testare/testledare hos oss kommer du att få arbeta i en mix av små och stora projekt, med kundsystem samt med våra egenutvecklade produkter.

Du arbetar med allt från att ta fram strategi, testplan, dokumentation och processer till att kvalitetssäkra och testa systemen i fråga. Detta gäller både automatiserade och manuella tester. All utveckling och testning sker inhouse.

Vi söker…

Dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta med testledning och/eller test på olika nivåer, exempelvis i roller som testkoordinator, testdesigner eller ansvarig för testmiljöer. Din tekniska bakgrund finns huvudsak i mjukvarutest och du har en god teoretisk och praktisk kunskap om mjukvarukvalitet.

Utöver detta har du även en akademisk bakgrund eller likvärdig utbildning och känner dig bekväm med att använda både svenska och engelska som arbetsspråk. Vi ser gärna att du har kunskap av något eller några test- och analysverktyg samt att du har erfarenhet av SQL Server och Microsoft .NET.

Du är…

En utåtriktad person som gillar att kommunicera med dina kollegor och våra kunder. Prestigelös och går alltid in med ett öppet sinne inför varje ny utmaning. Du har en mycket god logisk och analytisk förmåga då problemlösning är en stor del av ditt jobb.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till Maria Leijon, Projektledare, maria.leijon@mirror.se.

Sista ansökningsdag 2017-01-20 och intervjuer kommer att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan!

Här kan du läsa mer om att jobba på Mirror