Martin Gustavsson är ny webbutvecklare i vårt team. Välkommen till oss och välkommen till Norrbotten!

Berätta lite om dig själv!

Jag är född i Älmhult och uppvuxen i Växjö, Småland. Någon gång på högstadiet fick jag ett intresse för musik och började spela bas. På gymnasiet läste jag det estetiska programmet med inriktning musik på Katedralskolan i Växjö, under den där här tiden spelade jag i band med kompisar och vi spelade allt från dödsmetall till ska/reggae. Musiken hamnade lite i skymundan när jag började plugga informatik på Mittuniversitetet samtidigt som jag jobbade deltid.

Jag träffade min sambo när hon flyttade ner från Luleå till Växjö för att börja plugga till lärare. Man kan väl säga att det är tack vare henne jag till slut hamnade här uppe och i Råneå, men det är jag bara glad över. Jag ser fram emot riktiga vintrar!

Vad har du jobbat med tidigare?

I sju år har jag jobbat med olika typer av saneringar och rivningar, främst asbestsanering.  De senaste fyra åren har jag jobbat deltid kombinerat med distansstudier i informatik med inriktning mot systemutveckling.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Det här är en helt ny bransch för mig som skiljer sig helt från vad jag tidigare har jobbat med. Det ska bli jättekul att komma till jobbet varje dag för att lära känna alla nya kollegor, utvecklas i både min roll på Mirror men också som människa. Jag hoppas kunna bidra med kunskap och idéer som för företaget framåt men framför allt med ett glatt humör!