Kombispel har under våren lanserat en helt ny sajt för sina spel och lotterier. Ett lyckat samarbete mellan tre parter: Mirror, Wunderkraut och Kombispel.

Kombispel hade sedan tidigare en .net plattform och kravet var att också utveckla nya Kombispel.se på .net för att bevara en enhetlig IT-infrastruktur. Lösningen blev ett samarbete mellan tre parter: Kombispel, Wunderkraut och Mirror.

Wunderkraut har ansvarat för design, kartläggning och analyser, agil projektledning och frontendutveckling. Mirror har ansvarat för agil projektledning och backendutveckling. Kombispel har också haft en egen projektgrupp. Tillsammans har vi arbetat fram den nya sajten.

 

Med en tajt budget har Mirror varit effektiva i sitt arbetssätt och utmanat oss med enklare lösningar. Mirror har alltid varit oerhört flexibla, kundorienterade och tillmötesgående.
- Charlott Kärrhage, Produktägare Kombispel.se

  

De långsiktiga målen är att erbjuda kunden en bättre kundupplevelse, att uppfattas som mer framåtlutande som bolag, att öka försäljningen digitalt och att i framtiden till exempel kunna erbjuda omvandling av vinst till andra spel eller onlinespel.

Se resultatet på www.kombispel.se

Vill du veta mer? Kontakta oss!