Skotersäsongen är här, eller åtminstone på vissa ställen!  Du som ännu väntar på snöskoterföre kan gärna ladda upp med att besöka Snowriders nya hemsida.

Snowrider är magasinet för alla skoterälskare. Förutom den traditionella papperstidningen som du kan prenumerera på så lever magasinet i högsta grad på nätet, året om. På snowrider.se hittar du också Snowrider TV med spännande intervjuer, reportage och nyheter.

 - Vi är jättenöjda med vår nya hemsida! Samarbetet har fungerat väldigt bra, Mirror har varit lyhörda och glada, säger Mikaela Friström, annonschef på Snowrider Magazine.

 - Det känns hedrande att bygga hemsida åt en tidning som jag följt sedan starten. Skoter är dessutom ett stort intresse hos våra medarbetare, säger Christer Josefsson, affärsområdesansvarig på Mirror. 

Snowrider.se är byggd i Umbraco 7.

Besök snowrider.se