Sommaren 2018 drar det nystartade företaget Malören Lodge igång sin verksamhet med övernattning och båttrafik ut till Bottenvikens pärla, Malören.

För att komma igång med marknadsföring och profilering tog entreprenörerna Patrik och Hanna Engström kontakt med oss på Mirror. Tillsammans utvecklade vi konceptet med strategisk rådgivning, grafisk form, logotyp samt design och utveckling av webbplatsen.

Lyckat samarbete

- Jag är jättenöjd med vårt samarbete. Som nybliven företagare är det mycket att tänka på när det gäller digital marknadsföring och kommunikation, och där har Mirror varit ett proffsigt och tryggt bollplank, säger Hanna Engström.  

Webbplatsen är byggd i Umbraco 7. Ramverket är flexibelt och innehåller många olika funktioner och varianter på layout som ger stor frihet för redaktören.

- Det är viktigt för oss att enkelt kunna uppdatera hemsidan, och Umbraco är verkligen lätt att förstå och arbeta med. Nu jobbar vi för fullt med en engelsk och finsk språkversion av sidan, och parallellt med det ska vi utveckla närvaron i sociala medier, berättar Hanna Engström.

Se resultatet på Maloren.se