Sorselestugan producerar monteringsfärdiga timmerstugor, friggebodar och flytbryggor till privatpersoner. Försäljningen sker online. I våras lanserades en ny webbplats och e-handelslösning i samarbete med Mirror.

Sorselestugan hade sedan tidigare en Wordpresslösning som inte levde upp till kundernas krav. Sajten var långsam och led dessutom av säkerhetsbrister som behövde rättas till. Robert Gabrielsson, styrelseordförande i Sorselestugan, tog kontakt med oss, och tillsammans arbetade vi fram en ny och förbättrad lösning med Umbraco som plattform.

- Umbraco är väldigt enkelt att arbeta i, jämfört med Wordpress. Det är också en stor fördel att ha nära till support. Det är lätt att få tag i någon kunnig person på Mirror när man stöter på problem, säger Robert Gabrielsson.

Ny betallösning

Som betallösning valdes Ecster, en flexibel kassalösning som erbjuder alla de viktiga betalsätten. Ecster upplevs som smidig och enkel att använda, och är speciellt framtagen med fokus på kundupplevelse. Det är också en lösning som smidigt kan integreras i webbplatsen.

 

Nästa steg

Sorselestugans nya webbplats publicerades innan sommaren, och gensvaret från kunderna har varit positivt. Förutom de traditionella timmerstugorna så har man nu också lanserat en helt ny husserie med modulhus och garage.

Fokus framöver ligger på att ytterligare förbättra köpflöden samt att integrera webbplatsen med andra interna affärssystem.

- Mirror har varit både lyhörda och engagerade, vilket också har lett till ett bra resultat i slutändan, avslutar Robert Gabrielsson.

Se resultatet på sorselestugan.se