Vi är glada att välkomna ännu en ny kollega till vårt team, IT-tekniker Emelie Olsson.

Berätta lite om dig själv!

Jag är en Kalixtjej som senaste åren varit på vift. Men med Norrbotten i mitt hjärta kändes det självklart att slå mig till ro hemma i Kalix igen! Min fritid förgyller jag med familj och vänner, aktiverar mina två hundar eller tankar energi i stugan. 

Vad har du jobbat med tidigare?

Under tiden jag bodde i Sundsvall/Timrå jobbade jag inom vården parallellt med Dressmann, som då banade väg för min försäljningskarriär - vilket senare ledde mig in i försäkringsbranschen som kundrådgivare på Folksam och Länsförsäkringar. Efter min föräldraledighet ville jag prova något nytt och jag tog mig an en helt ny värld som first line support på FDT i Luleå. 

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Jag ser fram emot att få lära mig mer om IT genom nya spännande utmaningar, kollegor att inspireras av och kunder att knyta an till.