Vår teknikavdelning fortsätter att växa. Här är vår nya kollega och IT-tekniker Kim Altenburg.

Berätta lite om dig själv!

Jag är en kille som är född och uppvuxen i Luleå. Jag har haft ett intresse av datorspel så länge jag kan minnas. Allt eftersom jag blev äldre började jag lära mig mer och mer om hur datorer funkar. När jag skulle välja gymnasielinje så var IT-programmet det självklara valet för mig. På fritiden är familj och vänner i fokus. Jag har även ett stort musikintresse och är basist i ett band.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har aldrig haft ett jobb, då jag tog studenten nu i år. Men, jag har gjort praktik på bland annat Elgiganten i Luleå, så jag har erfarenhet av kundbemötande och problemlösningar.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Att jag får hjälpa människor med deras tekniska problem, hjälpa till att felsöka saker på kontoret och lära känna alla som jag jobbar med.