Vi säger välkommen till vår nya kollega, projektledare Henrik Gren.

Berätta lite om dig själv!

Jag är född och uppvuxen i Kalix, men har varit på vift de senaste åren. 2017 valde vi att flytta hem till Kalix för närheten till släkt, vänner och natur (samt billigare bostadspriser). Största tiden utanför arbetet spenderar jag med familjen bestående av fru och 2 små barn. Intressen förutom familjen består främst av matlagning, tv-spel och träning. 

Vad har du jobbat med tidigare?

De senaste åren har jag jobbat med Revenue Management (intäktsoptimering) inom resebranschen. När vi flyttade hem till Kalix i början av 2017 fortsatte jag med mitt dåvarande arbete på distans och satt 1½år och jobbade hemifrån. Hemmakontor är skönt, men blev för asocialt i längden så när jag gick på föräldraledighet juni 2018 bestämde jag mig för att söka nytt jobb på orten, och här är jag! 

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Jag ser fram emot att anta nya utmaningar och utveckla nya kunskaper, samt att lära känna nya trevliga kollegor och kunder!