Fredric Lindberg är tillbaka hos oss igen, något som både vi och våra kunder är glada över!

Berätta lite om dig själv!

Jag är född i Falun och uppvuxen i Skåne, för att vid 18 års ålder flytta till Kalix. Nu bor jag i Luleå tillsammans med fru och dotter. När jag inte jobbar eller umgås med familjen är mina intressen lite beroende på säsong. Om det är sommar seglar jag gärna, eller cyklar mountainbike, är det vinter finns det en stor chans att hitta mig på en snöskoter. Förutom träning som går att göra året runt. 

Vad har du jobbat med tidigare?

Det senaste året har jag prövat vingarna som konsult på Cygate i Luleå. Men eftersom jag alltid har trivts så bra på Mirror, tog jag chansen och sökte mig tillbaka när jag såg att det behövdes mer folk på tekniken.  

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Det är verkligen roligt att vara tillbaka på Mirror igen. Borta bra men hemma bäst heter det ju! Jag ser fram emot att följa och guida våra kunder på sin digitala resa mot det beryktade ”molnet” och allt vad det innebär, samt att fortsätta utvecklas i min arbetsroll och bidra till att Mirror blir ännu bättre.