Vi säger välkommen till Per Källström, vårt senaste tillskott i teamet.

Berätta lite om dig själv!

Jag är född, uppvuxen och boende i Piteå, där jag bor i villa tillsammans med sambo, våra två barn och mitt serverskåp. Jag har så länge jag kan minnas gillat allting som har med teknik att göra. På fritiden umgås jag med familjen, flyger FPV-drönare samt labbar med mina servrar.

Vad har du jobbat med tidigare?

De senaste åren har jag arbetat i 2nd line support för ett företag som utvecklar säljstödssystem för dagligvaruhandeln. Arbetsuppgifterna där bestod av diverse problemlösningar både i själva programmen men även mer djupgående felsökningar i de olika databaserna.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Att lära känna nya, trevliga kollegor och kunder samt att utveckla min tekniska kunskap djupare och få många tekniska utmaningar.