Vi säger välkommen till vår nya kollega, systemutvecklare Mårten Larsson.

Berätta lite om dig själv!

Jag är född och uppvuxen i Övertorneå samt Överkalix, dit vi flyttade då jag var i tioårsåldern. Efter gymnasiet begav jag mig söderut till Umeå där jag blev kvar i nästan tjugo år innan längtan till Norrbotten blev för stor. Sedan i höstas bor jag med min familj i Haparanda där jag varit föräldraledig fram till nu.

På min fritid umgås jag mest med min familj och vi gillar att vara ute i naturen tillsammans. Sedan hyser jag ett stort filmintresse, framför allt för mindre kända B-filmer.

Vad har du jobbat med tidigare?

Efter att tidigare ha bekantat mig med dagligvaruhandeln samt vården så hittade jag hem i mjukvarubranschen. Nu senast har jag arbetat som systemutvecklare åt Tieto där jag arbetat mot deras samarbetspartner Ericsson.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Att få många spännande utmaningar och att utvecklas tillsammans med Mirror och mina nya arbetskamrater.