Möt vår nya medarbetare Jarkko Suutari.

Berätta lite om dig själv!

Jag är född i Karlstad men uppvuxen i Haparanda kommun i en liten by som heter Kärrbäck, detta då mina föräldrar bestämde sig för att flytta till Norrland när jag var liten. Efter gymnasiet blev jag kvar i Haparanda och började jobba inom IT, mitt första jobb var som supporttekniker på Kalix Tele24 AB. På min fritid umgås jag mest med min sambo och vänner, resor är också något som står väldigt högt upp på listan. Utöver familjen så älskar jag matlagning och allt som rör ny teknik, datorer och spel.

Vad har du jobbat med tidigare?

De senaste åren har jag jobbat på D-Link i Haparanda med blandade arbetsuppgifter så som 1st line support för UK/I, Sverige, Norge, Danmark och Finland, har även jobbat som 2nd line tekniker där. Efter att D-Link stängde började jag jobba på GR IT & Data AB, mestadels riktat mot företagsnätverk, Wi-Fi lösningar, övervakningssystem samt backup lösningar.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Jag ser fram emot nya utmaningar och utveckla nya kunskaper, samt att lära känna massa nya trevliga kollegor.