Vi säger välkommen till vår nya kollega Trine Eliasson.

Berätta lite om dig själv!

Jag har tidigare i mitt liv både bott i Stockholm och Växjö, men är sedan elva år tillbaka bosatt i Kalix tillsammans med min familj. I juni tog jag studenten från Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning medier och kommunikation, här på Furuhedskolan i Kalix. På min fritid tycker jag om att träna, resa och umgås med familj och vänner. Utöver det har jag ett stort intresse för att fota, designa och skriva.

Vad har du jobbat med tidigare?

De två senaste åren har jag jobbat som cafébiträde på Kaffe Karlsson och inom nöje på Kalix Bowlingcenter. Nu under sommaren har jag även jobbat som telefonist på Kalix Tele24.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Jag ser fram emot att få utvecklas och lära mig mer inom illustration, webb- och grafisk design, men även lära känna nya kollegor och utvecklas tillsammans med Mirror.