Vi säger välkommen till Anna Fallholm, ny projektledare.

Berätta lite om dig själv!

Jag är en infödd Kalixbo som efter 16 år i Helsingborg och Skåne, där jag pluggat och arbetat, återvände till Kalix för några år sedan. På fritiden latar jag mig eller så tränar jag och då blir det framförallt yoga, gympa, zumba samt andra gruppträningar. Förutom att träna sjunger jag i Kalix kyrkokör och strosar gärna omkring i skogen på sensommaren och hösten när myggen lugnat ned sig. Jag gillar att åka MC och drar gärna iväg på lite längre äventyr ner i Europa, till Norge eller Skåne. 

Vad har du jobbat med tidigare?

Senast kommer jag från Doro i Kalix där jag arbetat med digitala trygghetslarm och tjänster i roller som testledare, chef för test och support samt projektledare. Innan dess jobbade jag hos konsultbolaget Cybercom Öresund. Där hade jag olika roller under årens lopp bl.a. chef, projektledare, testledare och leveransansvarig med fokus framförallt på test och test-tjänster inom mjukvara och telecom/mobil. 

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Det jag främst gillar med Mirror är det familjära och möjligheten att påverka och utvecklas. Jag ser fram emot att arbeta med alla nya trevliga kollegor och kunder samt att lära mig massor av nya saker. Kanske dammar jag av min gamla innebandyklubba och hänger med innebandygänget någon torsdag.