I dessa oroliga tider med coronavirus vill vi ge dig som kund information om hur det som händer påverkar oss, och också erbjuda en hjälpande hand, om vi kan.

Mirror står stadigt

Än så länge har effekterna på vår verksamhet varit väldigt begränsade. Vi har den lyckosamma sitsen att vår verksamhet är enkel att bedriva på distans, vi är inte så beroende av att få lov att komma ut till er kunder för att kunna upprätthålla vår leverans. Vi är heller inte beroende av att våra medarbetare kommer in till kontoret, utan man kan sköta mycket av jobbet hemifrån om situationen så kräver. De flesta av oss jobbar nu hemifrån, och de flesta av våra möten hålls digitalt.

Så länge inte våra medarbetare själva blir sjuka kommer vi alltså att kunna fortsätta vår verksamhet rullande utan större störningar. Skulle enskilda projekt bli påverkade kommer vi att återkomma till berörda.

Du som vill ha mer information om vår krisberedskap, kontakta oss på info@mirror.se.

Vi hjälper dig att hålla din verksamhet igång

Vi står redo att hjälpa dig med tekniska lösningar för att hålla din verksamhet igång. Det kan exempelvis vara att ordna med bättre möjligheter för dina medarbetare att arbeta på distans eller att din webbplats svarar upp till kundernas behov. 

Kontakta vår support på 010-1300499 eller support@mirror.se och berätta vad du behöver hjälp med.

Vi vill hjälpa dig som har kris

Den inbromsning som nu pågår kommer såklart att påverka alla företag och verksamheter ekonomiskt. Är ditt företag i ekonomisk kris till följd av det som händer vill vi försöka hjälpa till.

Hör av dig till vår marknadsansvarige martin.spegel@mirror.se för att se på lösningar.

Vi som inte har kris

Givetvis ska vi följa myndigheternas rekommendationer och respektera allas hälsa eller oro för den. Men utöver det bör de av oss som ännu inte har fått allvarliga störningar i verksamheten göra allt vi kan för att hålla hjulen i övrigt rullande.  

Ställ inte in möten och besök! Boka om dem till online-möten, eller boka om mötet till en annan vecka inom kort. Att ställa in allt och inte planera för framtiden riskerar att göra inbromsningen mycket värre än vad som är motiverat. Låt oss hålla mod och affärer uppe.

Ta hand om varandra! ❤