Vi säger välkommen till vår nya kollega Nicklas Sellberg.

Berätta lite mer om dig själv? 

Jag är född och uppvuxen i Kalix. Jag påbörjade min karriär på Mirror 1996 som tekniker och läste sedan system- och applikationsutveckling, som tog mig vidare till mitt första jobb i Skellefteå som systemutvecklare. Är pappa till tre pojkar. På fritiden umgås jag med familjen, tränar och snickrar på huset.

Vad har du jobbat med tidigare? 

Jag har tidigare jobbat som tekniker och med systemutveckling i olika projekt och produkter. Senaste åren har jag jobbat med molntjänster som Office 365, Sharepoint och Teams osv.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Det känns spännande och roligt att vara tillbaka till ett Mirror som utvecklas positivt. Jag vill kunna fortsätta bidra, utvecklas och jobba med det jag brinner för. Men även att få lära känna alla nya kollegor!