Vi säger välkommen till vår nya kollega, systemutvecklare William Segerlund.

Berätta lite mer om dig själv?

Jag är född och uppvuxen i Stockholm, närmare bestämt i Solna och Sundbyberg, men har nyligen flyttat upp till Luleå för att påbörja ett nytt kapitel i livet. Hur kommer det sig att jag hamnade här då? Jo, kärleken såklart... Inte bara till min blivande fru, som kommer från den lilla byn Sangijärvi på gränsen mellan Haparanda och Kalix, utan även till Norrbotten och dess natur och lugn. Innan flytten bodde jag i Uppsala sen många år, där jag även pluggade matematik på universitetet. Jag tenderar att lätt nörda ner mig i saker, nu senast har jag haft ett projekt att lära mig att baka eget bröd. I övrigt drömmer jag om att bo på en gård där jag kan ha djur och odla lite mat åt mig och min familj.

Vad har du jobbat med tidigare?

De senaste åren har jag jobbat som finans- och IT-konsult på ett litet konsultbolag i Stockholm. Där jobbade jag mot flera större och mindre fondbolag med bland annat utveckling av rapporter, databasadministration, drift och support av olika system samt projektledning. Tidigare har jag även hunnit med att jobba med kundservice på Nordea Finans, sålt fisk i fiskdisken på Coop, samt monterat högspänningsbrytare på ABB.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Jag ser fram emot att lära mig mycket om systemutveckling och att med hjälp av detta kunna bidra till utvecklingen av Mirror och våra produkter. Hoppas också på många goda skratt tillsammans med mina nya kollegor.