Vi säger välkommen till vår nya kollega, projektledare Jenny Björnfot.

Berätta lite mer om dig själv?

Jag bor i Luleå och har bott här i hela mitt liv. Just nu bor jag inne i stan tillsammans med min sambo och våra två hundar. I somras tog jag examen från Civilekonomprogrammet med inriktning mot marknadsföring här på LTU. På fritiden gillar jag att spendera tid ute i naturen, åka längdskidor och att pyssla på med diverse DIY-projekt hemma i lägenheten. Jag drömmer om att flytta till hus med en stor trädgård där våra hundar kan gå lösa och där jag kan odla lite grönsaker.

Vad har du jobbat med tidigare?

Under min studietid har jag jobbat som ekonomiassistent på Folksam. Där konterade jag leverantörsfakturor och hanterade reseräkningar. Förra året engagerade jag mig även ideellt i en förening på LTU där jag var Marknadsföringsansvarig i styrelsen. Jag jobbade då mycket med sociala medier, Wordpress och fotografering. Tidigare har jag dessutom jobbat som ekonomadministratör på Svensk Cater samt som butiksbiträde på Coop.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Jag ser framemot att bli en del av Mirror-teamet och att få vara med och utveckla företagets marknadsföring. Det känns utmanande och spännande, men framför allt väldigt kul!