Möt våra två senaste kollegor, säljansvarig Simon Berglund, och seniorkonsult Tommy Jakobsson.

Berätta lite om er själva

S: Född och uppvuxen i Luleå där jag bor tillsammans med min sambo och 2-årige son. Jag är fylld med energi som jag gärna lägger på att träffa kunder och lära känna nya företag. Får jag några timmar över på dagarna lägger jag dom gärna på träning och att laga god mat.

 

T: Jag är född 13 Juni 1974 och bor i Luleå med min älskade sambo Johanna och tre barn William (17), Alex (12) och Jenny (11). Jag är en person som gillar att ha många bollar i luften, och kan lätt bli rastlös om jag tycker något är lite tråkigt. jag gillar att spela Padel och fullkomligt ÄLSKAR att köra snöskoter. Jag får ofta träningsvärk men att få vara ute i naturen och sota en korv tillsammans med familjen, blir väl uppsidan av den fritidssysselsättningen.

Är annars en ”gubbe” som står med båda fötterna på jorden och räds inte att bjuda på mig själv eller att stå inför nya sociala möten.

Vad har ni jobbat med tidigare?

S: Har jobbat med försäljning och kundrelationer hela min karriär. Började i försäkringsbranschen innan jag gick vidare till telekom där jag jobbat med bl.a Telefoni, IT och Microsoft-lösningar.

 

T: De senaste 21 åren har jag jobbat inom IT, mestadels i konsultrollen men har även några år på Landstinget i Norrbotten. Jag älskar verkligen att mitt yrke tillåter stor variation om dagarna, vilket passar min gula personlighet alldeles perfekt.

Innan IT så har jag jobbat inom Taxi, Restaurang, Statoil (Circle K). Egentligen så har alla jobb jag någonsin haft och trivts med, handlat om social kontakt vilket är otroligt givande och roligt.

Vilka förväntningar har ni på era nya jobb?

S: Känns väldigt kul att vara på ett Mirror som kan erbjuda företag helhetslösningar inom IT, där vi kan ta hand om allt från hemsidan till IT-driften. Ser fram emot att bygga goda relationer med företagare och leverera lösningar i världsklass.

 

T: Oj det alltid lika svårt att svara på! Men jag är en person som varit med ganska länge, och varit på ett antal olika arbetsplatser. Så det är klart jag har förväntningar och ambitioner.

Framförallt så brinner jag för utveckling av mig själv. Jag behöver känna mig utmanad och att det finns saker som tar mig och företaget framåt. Detta är något som jag fått känslan av att Mirror kan ge mig, och då vet jag också att jag kommer att kunna ge tillbaka i form av engagemang och positivt driv.