Vi säger välkommen till vår nya kollega, IT-säljare Johan Lindvall.

Berätta lite om dig själv.

Jag är född och uppvuxen i Luleå. Har en grabb på tio år som heter John, som jag tillbringar mycket tid med. Jag skulle beskriva mig själv som en positiv och lättsam person som brinner för kundrelationer, och att lära känna nya människor.

Utanför arbetstid så tas min tid upp av att umgås med vänner och familj. Är även engagerad inom föreningsvärlden och för min grabbs fotbollslag. Att ta hand om ungdomar och utvecklas ihop är något jag verkligen får energi av, vilket också speglas i arbetslivet med gemenskap och enhetliga mål. När jag får tid över så spenderas den med att vara i backen på ett par slalomskidor eller ute på fiske ifall det är sommar.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har jobbat i över tio år inom försäljning, hos en större aktör inom telekombranschen. Där den ena halvan handlade mycket om telefoni & datakommunikationstjänster medan den andra var mer fokuserad på IT relaterade tjänster.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Jag har fått en väldigt positiv bild av Mirror, från dag ett. Alltifrån kollegor, kunder, tjänster och relationer som finns. Jag hoppas att kunna vara med och bidra till en bra företagskultur och kunna utveckla mig själv.