Vi säger välkommen till vår nya kollega, webbutvecklare William Osberg Resin.

Berätta lite om dig själv.

Jag föddes i Gällivare, men flyttade till Kalix strax innan jag fyllde två år. Några år därefter tog jag gymnasieexamen och hoppade direkt in på högskolestudier, vilket ledde till att jag flyttade till Karlskrona där jag har bott och studerat i fem år. Efter studierna flyttade jag tillbaka till Kalix och hamnade här på Mirror.

Jag gillar äventyr, så jag har varit på en hel del resor till bland annat Qatar, Frankrike, Japan och inte minst Norge där jag har släkt då min mor är född och uppvuxen där. På intressefronten tycker jag om datorer, teknik, nästintill alla typer av musik, och har ett starkt intresse för datorspel. För tillfället har jag målet att bli riktigt vass på mjukvaru- och systemutveckling.

Vad har du jobbat med tidigare?

Detta är mitt första IT-jobb, vilket jag tycker är jätteroligt och spännande! Tidigare har jag sommarjobbat inom äldrevården och även som vaktmästare på Kalix sjukhus. I övrigt har jag medverkat i två större skolprojekt där vi utvecklade datorspel.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Jag vill lära mig så mycket jag bara kan från alla duktiga kollegor som jag fått! Det är spännande att få se alla olika perspektiv som kommer med Mirrors långa och breda erfarenhet inom många områden, och jag hoppas kunna ta inspiration från detta för att utveckla mig vidare. Dessutom ser jag fram emot att lära känna alla nya kollegor!