Vi säger välkommen till vår nya kollega, systemtestare Sebastian Forsberg.

Berätta lite om dig själv.

Jag är född och uppvuxen i Jokkmokk, men bor nu i Råneå med min sambo samt vår hund och katt.

På fritiden gillar jag att läsa böcker, lyssna på musik och spela tv- och datorspel. Jag gillar även att spela musik, men har inte haft tillfälle att spela tillsammans med andra på länge på grund av pandemin.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har tidigare jobbat med produktion av solpaneler och lite i äldrevården. Större delen av mitt vuxna liv har dock ägnats åt studier.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Redan vid första möte hos Mirror fick jag ett väldigt bra intryck. Jag har aldrig jobbat inom IT förut, så jag ser fram emot att lära mig mycket av kollegorna. Både för att utvecklas som systemutvecklare men också som människa.