Möt vår nya kollega och systemutvecklare, Viktor Olsson!

Berätta lite om dig själv.

Född 95 och uppvuxen i Piteå men bor nu i en liten by utanför stan som heter Lillpite tillsammans med min sambo och vår dotter som är sex månader. Jag har ett stort intresse för systemutveckling och sitter gärna och utvecklar mina egna projekt på sidan av jobbet. Annars så befinner jag mig gärna ute i någon älv och drar upp storöringen. 

 

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har jobbat som IT tekniker där jag haft rollen som konsult. Jag har läst till backend-utvecklare via yrkeshögskola och därefter jobbat som systemutvecklare. 

 

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Först och främst är jag taggad på att lära känna alla nya kollegor. Eftersom att jag är junior utvecklare har jag mycket att lära så jag ser verkligen framemot alla utmaningar och att jag ska få utvecklas inom min roll.