Vi säger välkommen till vår nya kollega, webbutvecklare Kevin Holmström!

Berätta lite om dig själv.

Jag är uppväxt här i Kalix och har bott här större delar av mitt liv. Jag har till största del lärt mig webbutveckling på egen hand med hjälp av internet, och likt många andra utvecklare är jag en ganska stereotypisk ”nörd”, med intresse för teknik, spel osv...

Utöver det intresseras jag också av musik, jag spelar en handfull olika instrument och sjunger på fritiden.

Vad har du jobbat med tidigare?

När jag gick ut gymnasiet var jag likt många andra en aning vilsen och visste inte vad jag ville syssla med för yrke, och har därför både flyttat och bytt jobb ganska ofta under tidigare år. Min senaste och längsta anställning var som butiksbiträde på Elonbutiken här i Kalix, där jag jobbade i nästan tre år.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Mirror verkar vara en arbetsplats fylld med vänliga och kompetenta människor som jag hoppas kunna lära mig väldigt mycket av, med er hjälp hoppas jag kunna bli en skicklig utvecklare.