Det är med stor glädje som vi kan berätta att vi har inlett ett samarbete med Kalix Hockey.

Inför denna säsong går Mirror in som silversponsor till Kalix Hockey, ett avtal som sträcker sig tre år framåt. Sponsorskapet är en del av vårt arbete med att stötta lokala aktörer och främja såväl idrotts- som ungdomsverksamhet i Kalix och närheten. 

 

”Vi är väldigt stolta över att Mirror är med och sponsrar Kalix Hockey. För oss är det viktigt att bidra till det lokala idrotts- och föreningslivet i vårt närområde. Extra kul är det när vi får vara med och stötta föreningar som bedriver någon form av ungdomsverksamhet” säger Jenny Björnfot, Marknadsansvarig på Mirror.

 

Utöver sponsorskapet har Mirror dessutom fått förtroende att utveckla föreningens nätverk genom att sätta upp ett nytt Wi-Fi i Part Arena. Den nya nätverkslösningen kommer förbättra upplevelsen för såväl personal som besökare.