Vi säger välkommen till vår nya kollega, projektledare Emma Wester.

Berätta lite om dig själv.

Emma heter jag och är uppvuxen i Töre, men flyttade till Kalix när jag började gymnasiet. Jag bor idag i en by just utanför Kalix med sambo och hund. Min fritid spenderas till största del i stallet med min häst, men också på Systembolaget där jag jobbat extra på helgerna sedan en tid tillbaka. Gillar också matlagning och på senare dagar har jag även funnit ett intresse för odling och trädgård.

Vad har du jobbat med tidigare?

Jag har det senaste tolv åren jobbat på samma arbetsplats, kommer från Tieto innan jag började här på Mirror. På Tieto jobbade jag mest mot bank och finans och började min karriär som kredithandläggare men har haft förmånen att få pröva på olika områden genom åren. På senaste tiden har jag främst jobbat mot systemutvecklingsprojekt där det har varit en blandning av både projektledning, kravställning, support och förvaltning mot kunder.

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb?

Min känsla av Mirror är väldigt positiv, det känns som ett familjärt företag med bra relationer och närhet till skratt. Jag ser fram emot personlig utveckling och att få ta del av nya branscher. Det är nya utmaningar och jag hoppas kunna bidra till Mirrors utveckling på något sätt.