För snart elva år sedan lämnade han Norrbotten för ett liv i huvudstaden. Nu ser han framemot att få en paus från Stockholms-stressen och att testa något nytt. Låt oss presentera vår nya kollega och utvecklare – Martin Jangdal!

Vem är Martin?

- Jag är en nördig person som gillar att grotta ner mig i olika områden samtidigt och prova nya saker i livet. Mina stora intressen just nu i livet är matlagning, dryck (främst öl) och sport – både fysisk och e-sport.


Tidigare har Martin arbetat med allt från försäkring och försäljning till HR. Senast kommer han från Elgiganten där han arbetade som konsult.

 

Du är från Luleå, och bor i Stockholm, men ska nu börja arbeta på distans mot ett företag i Kalix – berätta!

- Jo exakt, jag lämnade Norrbotten 2012 för att jag kände mig less på kylan, mörkret och vintern samt sugen på att prova bo i en storstad. Det ska bli kul och uppfriskande att inte ha Stockholms-stressen över jobbet hela tiden och få testa något nytt.


Martin kommer arbeta med våra egenutvecklade produkter – mBiz och mKey – tillsammans med ett team på fem personer. Övriga teammedlemmar sitter på våra kontor i Kalix och Luleå, medan Martin kommer arbeta helt och hållet på distans.

 

Så, vad lockade dig till Mirror?

- Att få arbeta med en produkt och jobba med utvecklingen och livscykeln som det innebär. Det känns kul att få vara en del av produkten, snarare än att bara jobba som konsult och hoppa in i olika projekt.

 

Sist men inte minst, om du bara får lyssna på en låt resten av ditt liv, vilken skulle det vara?

- Först och främst hade nog inte livet blivit långvarigt om man bara fick göra/lyssna/äta en sak. Och jag vet att jag är tråkig på den här typen av frågor för jag följer aldrig ramarna. Så om jag måste välja så blir det inte en låt, utan ett set av Ben Böhmer som han spelade över Cappadocia. Jag hävdar det är en lång ”låt” bara 😊

 

Varmt välkommen till Mirror-familjen, Martin!