På sin första golfrunda, vid endast 11 års ålder, gjorde han en hole-in-one och blev den yngsta personen i Norrbotten att lyckas med bedriften. Men istället för att följa en golfkarriär, valde han att satsa på en karriär inom försäljning. Möt vår nya kollega och säljare, Jonathan Jansson!

Vem är Jonathan?

- Jag är 36 år gammal och lever tillsammans med min fru och våra två barn i Kyrkbyn i Luleå. Jag ser mig själv som en positiv, jordnära och ambitiös person.

Under de senaste 11 åren har Jonathan jobbat på Telia, senast som teamchef på avdelningen Service Desk Enterprise som supporterade Sveriges största företagskunder inom alla Telias produkter.

 

Vad gör du helst på fritiden?

- Mitt största intresse är att åka till stugan i Njallejaur tillsammans med familjen. Det ligger mitt emellan Älvsbyn och Arvidsjaur. Jag är också en väldigt aktiv person som tränar mycket – sen en tid tillbaka har jag dessutom tagit upp golfspelandet igen.

Jonathan kommer bli en del av säljteamet på Mirror. Han kommer främst arbeta med försäljning av våra egenutvecklade produkter, mBiz och mKey.

 

Vad lockade dig till Mirror?

- Kollegorna, att få jobba närmare kunderna och att få specialisera mig inom IT. Jag vill kunna göra en skillnad både för Mirror och våra kunder, på riktigt.

Jonathan menar att hans förväntningar på det nya jobbet var och är höga, men att de hittills har uppfyllts på alla plan. Han ser fram emot att få lära sig mer om branschen och att lära känna våra kunder ännu bättre.

 

Sist men inte minst – om du fick vara del av en tv-familj, vilken skulle du välja?

- Jag vet inte riktigt om man kan räkna dem som en familj, men väldigt nära. Då skulle jag valt tv-serien Friends.

 

Varmt välkommen till Mirror-familjen, Jonathan! Vi ser framemot att jobba och utvecklas tillsammans.