Han är uppvuxen i Kalix, bosatt i Rosvik och jobbar i Luleå. Efter många år inom handeln har han äntligen hittat sitt kall i livet – nämligen att jobba med webbutveckling. Låt oss presentera vår nya kollega och webbutvecklare, Christer Resin (eller Chrille, som vi kallar honom)!


Vem är Chrille?

- Jag är 37 år gammal och lyckligt lottad att få leva tillsammans med min fru och våra två kloner i Rosvik. Har en tendens att nörda ner mig i allt möjligt som verkar intressant. Älskar att skapa, utforska och utvecklas!


När han inte sitter framför datorn och skriver kod så blir det mycket lek och aktiviteter med familjen.

- Mina stora intressen är fotografering, teknik och träning.


Chrille har tidigare jobbat med olika roller inom handeln, fram tills för två år sedan då han tog steget att utbilda sig till utvecklare. I februari påbörjade han sin praktik hos oss på Mirror, och nu fortsätter han sin resa med oss i rollen som webbutvecklare.


Vad lockade dig till Mirror?

- Efter en praktik kändes valet och Mirror självklart! Att få jobba på ett företag med fantastisk arbetskultur, en nyfiken framåtanda och otroliga kollegor är några av det saker som lockade mig.


Och vad har du för förväntningar på ditt nya jobb?

- Jag förväntar mig att få vara med och bidra i Mirrors utveckling framåt. Utmanas, utvecklas och ha kul!


Sist men inte minst, om du vann 5 miljoner, vad skulle du göra då?

- Då skulle jag nog lösa alla våra lån och allt som blir över spenderas på äventyr som skapar bestående minnen för mig och min familj!

 

Varmt välkommen till Mirror, Chrille!