När tusentals användare fick rösta på sin favorit inom branschen för innehållshanteringssystem var det en aktör som stack ut och kammade hem i särklass flest segrar. Det handlar om CMS-verktyget Umbraco.

Den prestigefyllda tävlingen CMS Critic People's Choice Awards 2023 gick nyligen av stapeln. För 12:e gången fick alla som ville rösta på sina favoritverktyg inom 16 olika kategorier. Storfavoriten blev Umbraco som tog hem segern i följande kategorier:

Best Enterprise CMS
Best DXP
Best Headless CMS
Best AI Solution in a CMS or DXP
Best Composable Solution

För oss på Mirror är de här segrarna ännu ett kvitto på att vi använder oss av ett system i världsklass, ett system som skapar stora möjligheter för oss och våra kunder. Vi har använt oss av systemet sedan 2007 och varit med om en spännande utvecklingsresa.
Med ett brett utbud av AI-plugins och integrationer har Umbraco visat sig vara en kraft att räkna med inom branschen.

Vi säger grattis till Umbraco-teamet och ser fram emot vad framtiden har att erbjuda.

Läs mer om priset här

Vill du veta mer om Umbraco?